Forumul Tinerilor din Gorj - Federatia ONG-urilor de tineret din Gorj
www.infotineret.ro
 Home  Despre noi  Manifest  Membrii  Media  Adresa  Contact  Arhiva  Site Map  Catalog ONG  Mail  EN RO

Fest-TIN-festival stradal de tineret

Asociatia Tineret si Dezvoltare Regionala (www.atdr.ro ) organizeaza selectie de 20 participanti pentru proiectul Fest-TIN- Festival stradal pentru TINeret.

Profilul participantului:
-tanar cu varsta 14-25 ani
-sa aiba abilitati/deprinderi in animatie stradala: dans (street dance, break dance), jonglerii (poe, ricaro, juggling), teatru, mers pe bicicleta si mers pe role ( safe-bike & safe-roll), cantec, face-painting s.a.
-activ, dinamic, simt artistic si dorinta de exprimare si afirmare.

Tinerii selectati vor participa timp de 3 zile (21-23 noiembrie 2008) la un stagiu de instruire in judetul Gorj, fiindu-le asigurata cazarea, masa si transportul. Facilitarea si instruirea va fi asigurata si cu suportul unor voluntari din Franta si Italia. Asadar daca esti tanar si doresti sa fii unul dintre cei 20 participanti la Fest-TIN, trimite un e-mail cu CV si scrisoare de motivatie la: festival.tineret200 8@yahoo.com

Proiectul „Fest-TIN” ( Festival stradal pentru TINeret) va fi un eveniment public realizat cu si pentru tinerii municipiului Targu-Jiu.

Festivalul stradal pentru TINeret este sustinut de Primaria si Consiliul Local Targu-Jiu si Directia Judeteana pentru Tineret Gorj.

Scopul proiectului este stimularea participarii active a tinerilor la viata comunitatii si implicarea lor in activitati specifice educatiei non-formale.

Obiective;
-Dezvoltarea capacitatii tinerilor de a folosi metode si instrumente ale educatiei non-formale in promovarea participarii active
-stimularea implicarii civice si a voluntariatului
-realizarea unui festival stradal de tineret

www.atdr.ro

04.11.2008. 17:19

This article hasn't been commented yet.

Write a comment

:

:

:


4 + 8 =