Forumul Tinerilor din Gorj - Federatia ONG-urilor de tineret din Gorj
www.infotineret.ro
 Home  Despre noi  Manifest  Membrii  Media  Adresa  Contact  Arhiva  Site Map  Catalog ONG  Mail  EN RO

Asociatia Euro-House Bustuchin dezvolta in perioada 01 martie 2009-01septembrie 2009 proiectul 7 ARTE

Unul dintre motivele pentru care acest proiect a luat fiinta este faptul ca in zilele de azi intalnim un mare dezinteres din partea tinerilor in crearea si intelegerea artei.

Un alt motiv il reprezinta slaba sustinere a tinerilor cu abilitati artistice din zonele defavorizate ale judetului Gorj.

Acest proiect isi propune sustinerea a 40 de tineri din 7 localitati ale judetului Gorj, cu varsta cuprinsa intre 13-20 de ani si care au abilitati in pictura ,desen, dans, muzica,teatru, cinematografie, arhitectura si sculptura. Totodata ne dorim crearea unei coeziuni atat la nivel local cat si la nivel judetean, care sa conduca la un dinamism al tineretului in interiorul comunitatilor dar si judetului Gorj.

In cadrul acestui proiect tinerii beneficiari directi vor prim noi informatii despre arta si cultura de la persoane specializate in domeniile respective, vor avea prilejul sa intre in contact direct cu institutiile care se ocupa de cele 7 arte.

Proiectul are loc in urmatoarele comunitati din Judetul Gorj: Bustuchin, Rosia de Amaradia, Hurezani, Capreni, Polovragi, Logresti, Albeni.

Asociatia Euro-House Bustuchin va invita in data de 11-05-2009, luni, orele 12.00 spre a lua parte la conferinta de lansare oficiala a acestui proiect.

Conferinta va avea ca loc de desfasurare Sala maura a Prefecturii Gorj.

Sindrinaru Marian
Presedinte Euro-House Bustuchin

08.05.2009. 11:57

danydutica@yahoo.com on 08.02.2010. 15:49

exista vreo pensiune,vila sau motel in Hurezani? sau o alta posibilitate de cazare ptr.3-4 zile

Write a comment

:

:

:


2 + 9 =