Forumul Tinerilor din Gorj - Federatia ONG-urilor de tineret din Gorj
www.infotineret.ro
 Home  Despre noi  Manifest  Membrii  Media  Adresa  Contact  Arhiva  Site Map  Catalog ONG  Mail  EN RO

Radio Targu Jiu, 18.09.2005: Casa de Cultura a Studentilor Tg-Jiu

Federatia organizatiilor non-guvernamentale din Gorj doreste sprijin de la autoritatile judetene pentru înfiintarea unei Case de Cultura a Studentilor. Presedinte al Federatiei respective este Ionut Catalin Cornea, iar printre membri se regasesc liderul etniei rromilor Nelu Pavel si un reprezentant de frunte al fostului PNTCD Gorj Augustin Spineanu. Acestia militeaza pentru înfiintarea unei Case de Cultura a Studentilor, la fel cum cer si dreptul de a administra Casa Tineretului din municipiu. Guvernul repartizase în trecut cteva încaperi din Casa Agronomului de la Dragoieni pentru ca studentii sa o transforme într-o casa a lor, dar acestia nu au fost de acord cu o locatie atât de departata de municipiu. Ionut Cornea afirma ca acum studentii vor sa vada politicienii cum rezolva problema, mai ales ca au promis asa ceva în campania electorala de anul trecut.
Gigi Ciuncanu
http://www.radiotargujiu.ro/stiri.php?subaction=showfull&id=1121681739&archive=&start_from=&
ucat=4&one_news=full&do=locale

05.01.2006. 23:14

NICOLETA on 11.09.2007. 17:40

Buna seara tuturor celor din Targu Jiu. Sunt o tanara de 30 de ani, nascuta in Targu Jiu si stabilita in Barcelona (Spania)de mai bine de 7 ani.
Experienta vinculata cu activitati asociative de promovare a culturii romanesti in strainatate, m-a facut oarecum sa vad lucrurile in felul urmator:
Sunt ferm convinsa ca asociatiile de tineret din Targu Jiu au multe sanse sa obtina spatii dedicate activitatilor culturale in urma realizarii unui Curriculum Vitae impecabil care sa contina descrierea evenimentelor sau activitatilor culturale realizate pana in acest moment. De asemenea, ii sfatuiesc sa inceapa evaluarea fiecarei persoane si a patrimoniului personal strict vinculat cu activitatile culturale, de exemplu, instalatii siinstrumente muzicale, lucrari sau activitati realizate pana acum, calculatoare personale, in general tot ceea ce poate fi bine-venit in initierea si coordonarea unei activitati culturale.
Este o perioada foarte propice proiectelor asociative tinand cont de fondurile europene alocate, numai ca in afara de faptul ca trebuie sa se treaca prin toata "hartogaria" impusa, trebuie sa se reflecte foarte evident nevoia de asemenea activitati in spatiul gorjean si mai ales efectul pozitiv pe care-l poate avea, stimuland turismul si inclusiv economia in zona.
Pentru cei interesati intr-o colaborare benefica in ambele sensuri cu Asociatia Info Romania, le stau la dispozitie cu placere la adresa de mail de mai jos.
Multa bafta si toate cele bune gorjenilor mei!

marketing@inforomania.eu
www.inforomania.eu; www.romaniadirect.eu
Nicoleta

Write a comment

:

:

:


8 + 3 =